Informacije za partnerje

Hidria se uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Zavezani smo k razvoju inovacij, s katerimi prispevamo k višji kakovosti življenja na področju ugodja ter zelene mobilnosti. Organizacijsko kulturo Hidrie ter dolgoročne odnose s poslovnimi partnerji gradimo na štirih temeljnih vrednotah: odgovornosti, znanju in kompetentnosti, inovativnosti ter odličnosti. S svojo dejavnostjo prispevamo k trajnostnemu razvoju naravnega in družbenega okolja.

Delujemo skladno z zakonskimi zahtevami in etičnimi načeli. Naša dejanja temeljijo na etičnem odločanju, integriteti in trajnosti.

Kupci

Podrobnejše informacije o posameznih izdelkih in programih Hidrie so na voljo na podstraneh Izdelki in rešitve ali O nas - Poslovne enote.

Prodajne pogoje po katerih poslujemo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Hidria General Terms of Sale

Dobavitelji

Z dobavitelji gradimo dolgoročne partnerske odnose. Prizadevamo si za stalne izboljšave, s katerimi povečujemo konkurenčnost vseh členov dobaviteljske verige ter kakovost izdelkov.

Priročnik za dobavitelje, Logistični priročnik ter prilogo Stroški nekakovosti si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Priročnik za dobavitelje  Logistični priročnik za dobavitelje Splošni nabavni pogoji Kodeks ravnanja poslovnih partnerjev Povzetek varnostnih politik

Z nekaterimi našimi dobavitelji imamo vzpostavljen tudi b2b portal. Za vstop in rabo le tega si priskrbite vse potrebno v naši nabavni službi.

B2B portal

Obiskovalci

Za čimbolj nemoten potek obiska in skrbi za vašo lastno varnost smo pripravili ključne usmeritve. Smernice za obiskovalce si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Smernice za obiskovalce 

Skladnost

Hidria je zavezana h graditvi boljšega sveta. Stremi k ustvarjanju pozitivne poslovne klime in visoke poslovne etičnosti. Prizadevamo si zaščititi naše okolje, izboljšati zdravje in dobro počutje skupnosti, ki nas obdaja, ter spoštovati pravice ljudi, ki tam živijo. Zavezani smo k spoštovanju človekovih pravic ter vseh veljavnih zakonov o skrbnem pregledu dobavne verige. Z njimi usklajujemo svoje postopke skrbnega pregleda.

Da bi zagotovili možnost prijave kakršnihkoli kršitev človekovih pravic ali tveganj, povezanih z okoljem, v celotni dobavni verigi, vam nudimo možnost pritožbe. Vaša prijava bo obravnavana zaupno in skrbno.

Oddaj prijavo