Spoznajte nas

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Naše rešitve v vsakem tretjem avtomobilu v Evropi

Naše rešitve za avtomobilsko industrijo uporabljajo vsi vodilni proizvajalci vozil in originalne opreme zanje. Hidriini krmilni mehanizmi za varno, udobno in učinkovito vožnjo so del vsakega tretjega evropskega avtomobila. Sistem hladnega vžiga Hidria Optymus PSG, ki je prejmnik nagrade za zeleno inovacijo leta, je vgrajen v vsak tretji sodobni avtomobil z dieselskim motorjem. Z lamelami elektromotorjev pa zagotavljamo rešitve za kar 30 % proizvedenih električnih ali hibridnih vozil.

Avtomobilske tehnologije

Avtomatizacija za Industrijo 4.0

Smo razvojni dobavitelj najsodobnejših sistemov za industrijsko tehnologijo in elektrotehniko. Naši izdelki so rezultat nenehnega iskanja novih priložnosti ter inovativnih rešitev za trajnostni razvoj. Zaradi tesnega sodelovanja s kupci in lastnega razvoja in proizvodnje avtomatiziranih proizvodnjih linij lahko učinkovito zagotavljamo kakovostne izdelke in znižujemo stroške proizvodnje, s čimer dvigamo konkurenčnost naših kupcev. S specializiranim strokovnim znanjem smo kos tudi največjim tehnološkim izzivom. 

Industrijske tehnologije

Specializirane poslovne enote

Naši dosežki nastajajo v sklopu sedmih specializiranih poslovnih enot na različnih lokacijah v Sloveniji in po svetu. 

Poslovne enote

Gradimo dologoročna partnerstva

Smo zanesljiv razvojni partner. Odgovorno ustvarjamo novo vrednost in gradimo dolgoročna partnerstva. Vemo, da lahko skozi tesno sodelovanje s kupci dosegamo potrebno kakovost in znižujemo stroške ter kupcem tako pomagamo doseči konkurenčno prednost na trgu. V partnerskem sodelovanju premagujemo tudi najzahtevnejše visokotehnološke izzive. Z našimi dobavitelji gradimo trdne odnose ter stalno izboljšujemo kakovost in skupno konkurenčnost.

Uspeh podjetja je uspeh ljudi

Naša družina šteje več kot 2000 zvestih in predanih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Vizija in vrednote

Pridružite se nam

Bi tudi vi sooblikovali prihodnost mobilnosti in industrijskih tehnologij? Pridružite se nam! Spoznajte vse prednosti dela v Hidrii in preverite, če je med trenutno razpisanimi delovnimi mesti pravo za vas.

Zaposlitev v Hidrii

Aktualne novice

Virtualno srečanje vodstev

Virtualno srečanje vodstev

Zaradi proticovidnih ukrepov smo tradicionalno prednovoletno srečanje vodstev tudi letos organizirali preko aplikacije Teams. V virtualnem okolju smo pregledali dosežke in uspehe letošnjega leta ter se zazrli v prihodnje izzive, odločeni, da z našimi prebojnimi inovacijami še naprej pomembno sokreiramo skupno zeleno prihodnost.

Več ...
Hidriina nabavna konferenca tokrat v virtualni obliki

Hidriina nabavna konferenca tokrat v virtualni obliki

Zaradi zaostrenih razmer s covidom-19 smo tokrat tradicionalno konferenco za dobavitelje, ki se odvija vsaki dve leti, organizirali preko virtualne konference. Udeležili so se ga številni predstavniki mednarodnih partnerskih podjetij, ki so se seznanili z delovanjem in načrti razvoja naše korporacije.

Več ...
Mednarodni študenti na obisku v Hidrii

Mednarodni študenti na obisku v Hidrii

23 študentov globalnega MBA programa najuglednejše poslovne šole iz Francije EDHEC je obiskalo našo korporacijo v sklopu sodelovanja Hidrie in IEDC Poslovne šole Bled. Ta je za njih pripravila enotedenski študijski obisk v Sloveniji, posvečen trajnostnemu razvoju in odgovornemu voditeljstvu ter jim organizirala oglede uspešnih slovenskih podjetij.

Več ...
Na kariernem sejmu Moje delo.com mladim v živo predstavili Hidrio

Na kariernem sejmu Moje delo.com mladim v živo predstavili Hidrio

Potem, ko je lani zaradi epidemije covida-19 karierni sejem Moje delo.com potekal virtualno, preko spleta, smo se letos lahko z našimi potencialnimi bodočimi sodelavci srečali v živo. V Cankarjevem domu v Ljubljani smo jim predstavili našo korporacijo in priložnosti za sodelovanje z nami.

Več ...

Globalna prisotnost

Svoje izdelke prodajamo v 55 državah sveta. Naši najpomembnejši kupci so v Nemčiji, na Madžarskem, v Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, na azijskem in ameriškem trgu ter v Sloveniji. Globalno prisotnost utrjujemo preko naših družb v Sloveniji, Nemčiji, na Madžarskem, v ZDA in na Kitajskem.