Spoznajte nas

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Naše rešitve v vsakem tretjem avtomobilu v Evropi

Naše rešitve za avtomobilsko industrijo uporabljajo vsi vodilni proizvajalci vozil in originalne opreme zanje. Hidriini krmilni mehanizmi za varno, udobno in učinkovito vožnjo so del vsakega tretjega evropskega avtomobila. Sistem hladnega vžiga Hidria Optymus PSG, ki je prejmnik nagrade za zeleno inovacijo leta, je vgrajen v vsak tretji sodobni avtomobil z dieselskim motorjem. Z lamelami elektromotorjev pa zagotavljamo rešitve za kar 30 % proizvedenih električnih ali hibridnih vozil.

Avtomobilske tehnologije

Avtomatizacija za Industrijo 4.0

Smo razvojni dobavitelj najsodobnejših sistemov za industrijsko tehnologijo in elektrotehniko. Naši izdelki so rezultat nenehnega iskanja novih priložnosti ter inovativnih rešitev za trajnostni razvoj. Zaradi tesnega sodelovanja s kupci in lastnega razvoja in proizvodnje avtomatiziranih proizvodnjih linij lahko učinkovito zagotavljamo kakovostne izdelke in znižujemo stroške proizvodnje, s čimer dvigamo konkurenčnost naših kupcev. S specializiranim strokovnim znanjem smo kos tudi največjim tehnološkim izzivom. 

Industrijske tehnologije

Specializirane poslovne enote

Naši dosežki nastajajo v sklopu sedmih specializiranih poslovnih enot na različnih lokacijah v Sloveniji in po svetu. 

Poslovne enote

Gradimo dologoročna partnerstva

Smo zanesljiv razvojni partner. Odgovorno ustvarjamo novo vrednost in gradimo dolgoročna partnerstva. Vemo, da lahko skozi tesno sodelovanje s kupci dosegamo potrebno kakovost in znižujemo stroške ter kupcem tako pomagamo doseči konkurenčno prednost na trgu. V partnerskem sodelovanju premagujemo tudi najzahtevnejše visokotehnološke izzive. Z našimi dobavitelji gradimo trdne odnose ter stalno izboljšujemo kakovost in skupno konkurenčnost.

Uspeh podjetja je uspeh ljudi

Naša družina šteje več kot 2000 zvestih in predanih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Vizija in vrednote

Pridružite se nam

Bi tudi vi sooblikovali prihodnost mobilnosti in industrijskih tehnologij? Pridružite se nam! Spoznajte vse prednosti dela v Hidrii in preverite, če je med trenutno razpisanimi delovnimi mesti pravo za vas.

Zaposlitev v Hidrii

Aktualne novice

Misija GREMO v partnerstvu z vlado po poti zelene mobilnosti in digitalne preobrazbe

Misija GREMO v partnerstvu z vlado po poti zelene mobilnosti in digitalne preobrazbe

Projekt Misija GREMO, v katerem ima Hidria ključno vlogo, je osredotočen na zeleno mobilnost in digitalno preobrazbo slovenske avtomobilske industrije. Na včerajšnji strateški razvojni konferenci v Ljubljani je bil sklenjen dogovor, s katerim se je vlada zavezala, da bo v prihodnjih petih letih Misiji GREMO, v kateri so poleg Hidrie združena vodilna slovenska podjetja s področja avtomobilske industrije, namenila do 200 milijonov evrov sredstev za uspešen nadaljnji razvoj.

Več ...
Ob dnevu Zemlje delujemo z zgledom

Ob dnevu Zemlje delujemo z zgledom

Slovenski rotarijci, med katerimi so zelo aktivni člani Rotary kluba Idrija, uspešno nadaljujejo gibanje, s katerim spodbujajo pitje vode iz steklenk in ne več iz plastenk. V partnerstvu s Hidrio so na dogodku pred jutrišnjim svetovnim dnevom Zemlje, dijakom in profesorjem Gimnazije Jurija Vege Idrija podarili 375 personaliziranih steklenk, z imeni in priimki novih lastnikov.

Več ...
Začetek evropskega projekta VOLTCAR

Začetek evropskega projekta VOLTCAR

V Helsinkih na Finskem je med 6. in 8. februarjem potekal uvodni sestanek evropskega konzorcija razvojnega projekta VOLTCAR. V njem bo Hidria Lamtec s svojimi rotorji ter statorji izdelani s pomočjo naprednih tehnologij spajanja ter tankoslojnega štancanja predstavljala temeljni gradnik prototipa povsem novega tipa električnega motorja.

Več ...

Globalna prisotnost

Svoje izdelke prodajamo v 55 državah sveta. Naši najpomembnejši kupci so v Nemčiji, na Madžarskem, v Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, na azijskem in ameriškem trgu ter v Sloveniji. Globalno prisotnost utrjujemo preko naših družb v Sloveniji, Nemčiji, na Madžarskem, v ZDA in na Kitajskem.