Spoznajte nas

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Naše rešitve v vsakem tretjem avtomobilu v Evropi

Naše rešitve za avtomobilsko industrijo uporabljajo vsi vodilni proizvajalci vozil in originalne opreme zanje. Hidriini krmilni mehanizmi za varno, udobno in učinkovito vožnjo so del vsakega tretjega evropskega avtomobila. Sistem hladnega vžiga Hidria Optymus PSG, ki je prejmnik nagrade za zeleno inovacijo leta, je vgrajen v vsak tretji sodobni avtomobil z dieselskim motorjem. Z lamelami elektromotorjev pa zagotavljamo rešitve za kar 30 % proizvedenih električnih ali hibridnih vozil.

Avtomobilske tehnologije

Avtomatizacija za Industrijo 4.0

Smo razvojni dobavitelj najsodobnejših sistemov za industrijsko tehnologijo in elektrotehniko. Naši izdelki so rezultat nenehnega iskanja novih priložnosti ter inovativnih rešitev za trajnostni razvoj. Zaradi tesnega sodelovanja s kupci in lastnega razvoja in proizvodnje avtomatiziranih proizvodnjih linij lahko učinkovito zagotavljamo kakovostne izdelke in znižujemo stroške proizvodnje, s čimer dvigamo konkurenčnost naših kupcev. S specializiranim strokovnim znanjem smo kos tudi največjim tehnološkim izzivom. 

Industrijske tehnologije

Specializirane poslovne enote

Naši dosežki nastajajo v sklopu sedmih specializiranih poslovnih enot na različnih lokacijah v Sloveniji in po svetu. 

Poslovne enote

Gradimo dologoročna partnerstva

Smo zanesljiv razvojni partner. Odgovorno ustvarjamo novo vrednost in gradimo dolgoročna partnerstva. Vemo, da lahko skozi tesno sodelovanje s kupci dosegamo potrebno kakovost in znižujemo stroške ter kupcem tako pomagamo doseči konkurenčno prednost na trgu. V partnerskem sodelovanju premagujemo tudi najzahtevnejše visokotehnološke izzive. Z našimi dobavitelji gradimo trdne odnose ter stalno izboljšujemo kakovost in skupno konkurenčnost.

Uspeh podjetja je uspeh ljudi

Naša družina šteje več kot 2000 zvestih in predanih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Vizija in vrednote

Pridružite se nam

Bi tudi vi sooblikovali prihodnost mobilnosti in industrijskih tehnologij? Pridružite se nam! Spoznajte vse prednosti dela v Hidrii in preverite, če je med trenutno razpisanimi delovnimi mesti pravo za vas.

Zaposlitev v Hidrii

Aktualne novice

Otroci maksimalno uživali na tretjem Vodnem izzivu

Otroci maksimalno uživali na tretjem Vodnem izzivu

Včeraj smo otroke naših zaposlenih in njihove prijatelje peljali v nov bazenski kompleks, kjer so na tretjem Hidriinem Vodnem izzivu počitniški teden otvorili s skokom v vodo. Uživali so v plavanju, vaterpolu, različnih vodnih vragolijah in letos prvič, potapljanju.

Več ...
Začenja se evropski projekt SOPHIA

Začenja se evropski projekt SOPHIA

Pridobili smo nov, za Hidrio izjemno pomemben evropski projekt SOPHIA. Gre za prvi mednarodni projekt iz področja robotike v korporaciji, Roboti in upravljanje z njimi so pri nas v zadnjih letih postali stalnica. V projektu bomo sodelovali tudi z izjemno močno znanstveno-razvojno zasedbo vodilnih evropskih inštitucij s tega področja.

Več ...
Hidria v BMW-jevih hibridnih in električnih vozilih prihodnosti

Hidria v BMW-jevih hibridnih in električnih vozilih prihodnosti

Hidria bo BMW-ju dobavljala inovativna aluminijasta ohišja volanskih sistemov, ki jih bo ta nemški velikan z letom 2023 začel vgrajevati v vsa svoja nova hibridna in električna vozila. S tem naša korporacija potrjuje vodilno vlogo inovativnega predrazvojnega dobavitelja ključnih delov volanskih sistemov v premijskih vozilih in se utrjuje med najpomembnejšimi globalnimi sokreatorji elektromobilnosti.

Več ...
Prodajna akademija Hidrie krepi znanje naših prodajnikov

Prodajna akademija Hidrie krepi znanje naših prodajnikov

Včeraj so se na Prodajni akademiji v Sp. Idriji srečali vsi prodajni timi Hidrie in se odločili, da bodo vodilna tema letošnjega leta pogajanja. Na uvodni delavnici so tako ocenili lastne pogajalske stile. Te bodo v nadaljevanju srečanj poskušali še bolj poglobljeno definirati ter jih izpiliti z analizami in nadaljnjimi treningi.

Več ...

Globalna prisotnost

Svoje izdelke prodajamo v 55 državah sveta. Naši najpomembnejši kupci so v Nemčiji, na Madžarskem, v Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, na azijskem in ameriškem trgu ter v Sloveniji. Globalno prisotnost utrjujemo preko naših družb v Sloveniji, Nemčiji, na Madžarskem, v ZDA in na Kitajskem.