Ogrevalne svečke s senzorjem tlaka

Naše ogrevalne svečke s senzorji tlaka so sestavni del inovativnega sistema za hladen zagon dizelskih motorjev Hidria Optymus PSG. Sistem, ki lahko zagotovi do 30% manjšo porabo in izpuste, uporabljajo največji svetovni proizvajalci vozil.

0367 Header 2

Gre za ogrevalno svečko, ki je nadgrajena s posebnim senzorjem za merjenje tlaka v izgorevalnem prostoru valjev dizelskih motorjev. Senzor je nameščen okoli grelnega elementa ogrevalne svečke. Njegova zgradba omogoča izredno visoko natančnost merjenja v realnem času med procesom izgorevanja goriva.

Elektronika, vgrajena v izdelek, filtrira, okrepi in posreduje informacijo o tlaku v izgorevalni komori neposredno v motorni računalnik. Informacija o tlaku motorju omogoča zaprto-zančni nadzor izgorevanja, ki lahko zagotovi kar do 30-odstotno znižanje porabe goriva in škodljivih emisij.

Tehnologije

Za izdelavo sistema za hladen zagon dizelskega motorja s senzorjem tlaka smo razvili lastno avtomatizirano proizvodno linijo. Pri tem uporabljamo različne visoko napredne tehnologije, ki so plod našega inovativnega znanja in izkušenj. To so na primer avtomatizirano sestavljanje, strojni vid, lasersko varjenje, elektro-uporovno varjenje in lasersko odrezovanje, pa tudi hladno preoblikovanje kovin, avtomatsko polaganje elektronskih komponent, reflow spajkanje, selektivno spajkanje, avtomatska optična kontrola, in-circuit testiranje, atmosfersko in vakuumsko zalivanje z zalivnimi smolami, kalibracija z visokotlačnimi pulzi, kalibracija z uporabo korelacije in data mining.

Področja uporabe izdelka

Naš sistem za hladen zagon dizelskih motorjev s senzorjem tlaka je vgrajen v večino osebnih in lahkih tovornih vozil z naprednimi dizelskimi motorji.

Hidria Optymus PSG zelena inovacija leta 2016

Sistem hladnega vžiga Hidria Optymus PSG, ki je prejmnik nagrade za zeleno inovacijo leta, je vgrajen v vsak tretji sodobni dizelski avtomobil. Inovacija omogoča do 30% zmanjšane porabe goriva.