Varjeni okvirji

Smo eden vodilnih razvijalcev in proizvajalcev visokotehnoloških in estetsko dovršenih okvirjev ter ostalih tehnološko in tehnično zahtevnih varjenih delov za motocikle. Z znanjem, kompetencami, vrhunskim dizajnom ter najsodobnejšimi tehnologijami skupaj s partnerji ustvarjamo izdelke, ki uporabniku zagotavljajo najvišjo možno varnost in užitek hkrati.

0561 Header 2

S simulacijami varjenja bistveno skrajšujemo čas izdelave okvirjev. Kupcem zagotavljamo celovito podporo v celotni fazi proizvodnje okvirja, od razvoja izdelka do njegove predmontaže in priprave za dostavo na proizvodne linije motociklov. Vse okvirje tudi zaščitimo s kataforezo ali prašnim lakiranjem.

Izdelki

Barvani deli

Hidria Varjen okvir bravni 2

Vse naše proizvode, kot so jekleni in aluminijasti okvirji ter ostali sestavni deli za motocikle, obdelamo in prašno prebarvamo. S tem izdelke zaščitimo pred rjavenjem in drugimi naravnimi in mehanskimi poškodbami ter jim tako zagotovimo daljšo življenjsko dobo. Z uporabo različnih barv izdelkom vdahnemo tudi estetsko noto, ki pri dizajnu motocikla igra zelo pomembno vlogo.

Področja uporabe izdelka

Zaradi dolgoletnih izkušenj s tehnologijo prašnega barvanja nam že vrsto let zaupajo najpomembnejši globalni proizvajalci avtomobilov in motociklov. Izdelki, prebarvani z našo tehnologijo, se uporabljajo v avtomobilski, motociklistični in navtični industriji ter industriji kmetijske in gradbene mehanizacije.

Jekleni in aluminijasti varjeni okvirji

Hidria 0655 2

Naši okvirji so sestavljeni iz okroglih ali ploščatih konstrukcijskih in visoko legiranih jeklenih ali aluminijastih cevi. Zaradi postavitve cevi in inovativnih tehnik varjenja okvirje odlikujeta lahkost in izjemna trdnost. To motociklom omogoča odlične vozne lastnosti, okretnost, stabilnost in varnost.

Proizvajamo sprednje, glavne in zadnje okvirje motociklov. Izdelovalcem motociklov ponujamo tudi sedežna držala, držala za registrske tablice, stojala za motocikle in ostale nepogrešljive dele sodobnih dvokoles.

Področja uporabe izdelka

Zaradi naše več kot 50-letne tradicije izdelave okvirjev za dvokolesa in nenehnega vlaganja v znanje, raziskave, razvoj in nove tehnologije naše jeklene in aluminijaste okvirje ter ostale ključne sestavne dele v svoja najsodobnejša dvokolesa vgrajujejo največji evropski proizvajalci motociklov.